Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Κόστος Φοίτησης: 3000 € το Μεταπτυχιακό της ΣΤΕΓ - ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ και σε διαφημηση στην Google...

Κόστος Φοίτησης: 3000 €  το Μεταπτυχιακό της ΣΤΕΓ και σε διαφημηση στην Google οπως βλέπετε στην εικόνα...

και 100 ευρω το καθε μαθημα που κανεις επανέξεταση... συνολικα 12 μαθήματα...


Σκοπός του ΠΜΣ του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων του Τ.Ε.Ι. Κρήτης είναι να εφοδιάσει αποφοίτους, Ελληνικών αλλά και ξένων ΑΕΙ, του συνόλου τωνΤμημάτων των Σχολών Γεωπονίας (Φυτικής Παραγωγής, Αρχιτεκτονικής Τοπίου, Ζωικής Παραγωγής, Τροφίμων κλπ), Τμημάτων Βιολογίας, Χημείας, Περιβάλλοντος και άλλων συναφών ειδικοτήτων με γνώσεις που αφορούν το σύνολο των αντικειμένων της Γεωπονικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, μέσα από την οπτική της εφαρμογής και της επιχειρηματικής εκμετάλλευσης και αξιοποίησης. Δηλαδή η ανάπτυξη του γνωστικού επιπέδου των φοιτητών με πληροφορίες που θα έχουν ως βασικό στόχο:
  • να οδηγήσουν σε επιχειρηματικές και καινοτόμες δράσεις από μέρους τους, δηλαδή να δημιουργήσουν το υπόβαθρο που θα επιτρέψει να τις εντοπίσουν και να τις υλοποιήσουν, ή / και
  • τη βελτίωση της δυνατότητάς τους να αναπτύξουν περαιτέρω, με καθαρά επιχειρηματικά κριτήρια, υπάρχουσες αγροτικές παραγωγικές μονάδες, αξιοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες. 

Οι καταληκτικές ημερομηνίες κατάθεσης αιτήσεων για το κλασικό ΠΜΣ είναι η Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015, με έναρξη των μαθημάτων τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2015, ενώ για το από απόσταση ΠΜΣ είναι η Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015, με έναρξη της εκπαιδευτικής περιόδου τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015.

Αγαπητοί Συνάδελφοι
 
Είναι μεγάλη μας χαρά να σας ενημερώσουμε ότι το Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης, ξεκινά το Φθινόπωρο του 2015, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Εφαρμοσμένη Επιστήμη και Τεχνολογία στη Γεωπονία».
 
Σκοπός του ΠΜΣ είναι να εφοδιάσει αποφοίτους, Ελληνικών αλλά και ξένων ΑΕΙ, του συνόλου των Τμημάτων των Σχολών Γεωπονίας (Φυτικής Παραγωγής, Αρχιτεκτονικής Τοπίου, Ζωικής Παραγωγής, Τροφίμων κλπ), Τμημάτων Βιολογίας, Χημείας, Περιβάλλοντος και άλλων συναφών ειδικοτήτων, με γνώσεις που αφορούν το σύνολο των αντικειμένων της Γεωπονικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, μέσα από την οπτική της εφαρμογής και της επιχειρηματικής εκμετάλλευσης και αξιοποίησης.
 
Καινοτόμο στοιχείο του ΠΜΣ Εφαρμοσμένη Επιστήμη και Τεχνολογία στη Γεωπονία είναι η υλοποίησή του, τόσο δια ζώσης (μια κλασική μορφή εκπαίδευσης), όσο και από απόσταση. Η πρώτη μορφή του ΠΜΣ, που θα δείτε να ονομάζεται σε όλα τα σχετικά κείμενα ως κλασικό ΠΜΣ, θα έχει ως έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης και ελάχιστο χρόνο ολοκλήρωσης τους 18 μήνες.
 
Η από απόσταση εκδοχή του ΠΜΣ θα έχει ως έδρα των Συμβουλευτικών και Εργαστηριακών Συναντήσεων την Αθήνα και το Ηράκλειο (ο φοιτητής επιλέγει την έδρα που τον εξυπηρετεί), με ελάχιστο χρόνο ολοκλήρωσης τους 24 μήνες. Σημειώνεται ότι υπάρχει η δυνατότητα μερικής παρακολούθησης και στις δύο μορφές του ΠΜΣ.

 
Κόστος για ΚΠΜΣ: 3.000 € συνολικά
Κόστος για ΚΠΜΣ για όσους εργαστούν σε εργαστήρια: 2.400 € συνολικά
Κόστος για ΑΑΕΠΜΣ: 600 € / μάθημα και διπλωματική ή 5 x 600 = 3.000 € συνολικά

https://www.teicrete.gr/el/tei/14234

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου